Belysningsmast

Varenummer (SKU): 1040 0807 Kategorier: , ,

Kort sagt:

  • Fremstillet i galvaniseret stål.
  • Fuldsvejst konstruktion.

1.150,00 kr. Ekskl. moms

Varenummer (SKU): 1040 0807 Kategorier: , ,

Har du brug for hjælp?

Ring til Henriette for at bestille eller ved spørgsmål…

T: 97 44 14 66
M: mail@specialfabrikken.dk

Over 50 års erfaring
Hurtig levering
DKs bedste kvalitet

Vinderup Belysningsmast

Vinderup Belysningsmast er et gennemprøvet produkt, som har tjent sit værd igennem tiden.

Der kan fåes lampebom og jordspyd som tilbehør.

 

Stor egenproduktion

Vi skiller os ud fra vores konkurrenter med vores store egenproduktion – mange af vores produkter er fremstillet i Danmark. Det gavner vores kunder på flere måder; vi kan hurtigt omstille vores produktionsapparat, hvis ny lovgivning skulle kræve det, og vi kan specialfremstille på opgave. Vi råder over et stort produktionsanlæg på ca. 41.000 m2 i Vinderup, og vi er derfor udstyret til mange typer opgaver.

 

Sikkerhed frem for alt

Specialfabrikken Vinderup vægter sikkerhed højt, og du kan finde sikringsudstyr til alle typer opgaver hos os. Se mere under afsnittet ’Sikringsudstyr’. Vi sender monteringsvejledninger med vores stilladser, men skulle du komme i tvivl om noget, kan du ringe og få kyndig vejledning. Vi anbefaler altid, at man sætter sig godt ind i gældende lovgivning, og at man læser vores monteringsvejledning grundigt, inden man påbegynder opsætning, så man undgår ulykker.

 

Vi skiller os ud

Når vi i fællesskab har sammensat dit stillads, leverer vi det hurtigst muligt til dig. Langt de fleste dele er lagervarer, så vi kan levere inden for ganske få dage. Du kan vælge at få stilladset sendt til din adresse eller direkte ud til din byggeplads. Vi har daglige forsendelser til hele landet, så du hurtigt kan komme i gang med din opgave.

 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud eller en god snak om din næste opgave. Vores dygtige folk har arbejdet med stillads i mange, mange år, og de står klar til at hjælpe dig.

Yderligere information

belysningsmaster

belysningsmast, jordspyd – 3 stk, lampebom