Stilladser

Gennemtestede stilladssystemer af højeste kvalitet med meget store tilbehørsprogrammer. Vi kan levere stillads til alle typer opgaver. Det er vigtigt for os, at din arbejdsproces er sikker og ergonomisk, og vores mål er at levere de bedste løsninger til netop din opgave.

Murerstillads

Svært murerstillads med alle tilhørende komponenter samt bareller og inddækning/overdækning af stilladssystemer.

5

Bukkestillads

Bukkestilladser i alle typer og længder og tilhørende belysningsmaster til byggepladsen. Vi har også special stilladsbukke til mere specifikke opgaver.

5

Tagarbejde

Skorstensstilladser i både aluminium og stål gør arbejdet lettere for dig, der udfører tagarbejde. Vi tilbyder også tagstensbukke, taglægtevogne og tagtrapper. 

5

Facadestillads

Facadestilladser i både stål og aluminium – Et stærkt og anvendeligt stillads, der passer til alle opgaver. Se mere her.

5

Foldestillads

Et stillads i to dele – Vi tilbyder foldestilladser i to størrelser, som er monteret med drejelige hjul med bremse. Høj kvalitet.

5

Rullestillads

Stærke rullestilladser fremstillet af fuldsvjesede sektioner i forskellige højder. Alu-dækkene er beklædt med skridsikre overflader. Din sikkerhed er vigtig.

5

Kviststillads

Ved hurtig påbygning af bestående rullestillads kan du hurtig opsætte et stilladssystem til kvistarbejde. Høj effektivitet.

5

Aluminiumsdæk

Aluminium-dæk i forskellige belastningsklasser samt dæk i forskellige former og størrelser. 

5

PROF® murerstillads har været typegodkendt i Norge siden 1991

Gangbroer

Vi ordreproducerer gangbroer i forskellige størrelser og med forskellige funktioner såsom sammenklappelige eller aftagelige rækværk.

5

Sikringsudstyr

Sikringsudstyr til dine stilladssystemer – Vi går op i din sikkerhed. Vi tilbyder gelænderrør og beslag, der forbedre dit arbejdsmiljø.

5

Barsystem

Et enkelt og let barsystem, som du nemt kan sætte op til privatfester eller festivaler. Det bliver næsten ikke nemmere.

5

Forvent det bedste – leveret af de bedste på området

Specialfabrikken Vinderup er en af Danmarks største producenter af stillads – og vi er en af de spillere, der har været længst tid på banen. Vores Prof® stilladser er bredt anerkendt som værende noget af det bedste på markedet. Vi kan bygge højere og laste tungere end andre kendte mærker i Danmark.

Uanset hvilken branche du arbejder inden for, kan vi levere det rette stillads. Vi forhandler både murerstillads, bukkestillads, facadestillads, rullestillads, stillads til tagarbejde, sikringsudstyr og meget meget andet. Så lige meget hvad du skal bruge til din byggeplads, er Specialfabrikken Vinderup leveringsdygtige.

Rådfør dig hos os – Specialister indenfor enhver type stillads

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken type stillads du skal bruge, står vi altid klar til at guide dig igennem dit valg. Vi er specialister, og vores faglige stolthed byder os kun at have tilfredse kunder.

Når du handler hos Specialfabrikken Vinderup kan du forvente den bedste rådgivning, skarpe priser og hurtig levering. Lagervarer sendes fra dag-til-dag, så du kan komme hurtigt videre med dit projekt. Specialfremstillede varer produceres on-site, så en hurtig leveringstid sikres.

Få et uforpligtende tilbud på stilladser og tilbehør