Tvangsblander

Tvangsblandere i alle størrelser

Specialfabrikken Vinderup lagerfører tvangsblandere i mange størrelser fra 65 L. til 880 l. Vores mest solgte model er TE300 – en all-round blandemaskine med en god kapacitet på 300 liter, en stærk 5,5 hK motor, forstærket bund og kar og stærke arme i stål med gummi skovlblade.

Betonblandere til ethvert behov

Vi har også blandemaskiner til det lille behov – eksempelvis vores TE65, TE100 eller TE115, som har rumindhold på hhv. 65, 100 og 115 liter – og til det helt store behov på byggepladsen med vores TE500 eller TE800, som har rumindhold på hele 500 og 800 liter.

Vi kan også levere traktorblander på hele 880 L, som monteres på traktorens trepunktsophæng og drives af kraftoverførslen.

Du går ikke på kompromis, når du vælger en tvangsblander hos os, og du er altid mere end velkommen til at kontakte os for rådgivning vedr. valg af din næste tvangsblander.

Effektive og pålidelige tvangsblandere til flere formål

Tvangsblanderen er en meget effektiv blandemaskine, der primært bliver brugt af den professionelle håndværker. En blandemaskine, der med fordel kan anvendes som beton eller mørtel blander, og kan bruges i mange forskellige brancher.

Blandemaskineren er for den professionelle håndværker uundværligt på en byggeplads. En solid blandemaskine gør arbejdet meget nemmere, når du skal blande, men for at få det mest ud af maskinen, er det vigtigt, at du vælger den helt rette tvangsblander.

Hos Specialfabrikken kan du få betonblandere i flere forskellige størrelser og modeller. Vi har én til ethvert behov. Køb din næste tvangsblander hos os.

Vores tvangsblander produceres i Vinderup og i markedets højeste kvalitet, med de kraftigste motorer. Ligeledes lagerfører vi altid et stort udvalg af reservedele til vores maskiner.

Du er derfor garanteret en blandemaskine, der kan køre i mange år. Vores tvangsblandere lever op til den professionelle håndværkers forventninger om effektivitet og holdbarhed.

Køb din næste blandemaskine direkte hos Specialfabrikken. Du slipper for at gå igennem fordyrende mellemled. Selvom vi leverer den bedste kvalitet i Danmark, er vores priser absolut konkurrencedygtige. Har du spørgsmål til vores tvangsblandere, så kontakt Specialfabrikken på 97441466 eller skriv til os på mail@specialfabrikken.dk

Rådfør dig hos os, inden du vælger din næste tvangsblander

Vi har et stort udvalg af tvangsblandere, og det kan være svært at bedømme hvilken blandemaskine, der passer til dine behov. Fordelen ved en tvangsblander fra Specialfabrikken fremfor lignende produkter på markedet, er deres store effektivitet. Fælles for alle vores modeller er, at du ikke går på kompromis og får en tvangsblander, der kan køre i mange år.

Prisen på en tvangsblander kan være stor, og behovet kan være forskelligt. Vores blandemaskiner kommer i lige fra 65 L til 880 L. Derfor skal du gøre vurdere dit behov ift. kapaciteten. Har du spørgsmål, så ring på 97 44 14 66 eller skriv på mail@specialfabrikken.dk.

Overvejelser ved valg af tvangsblander

Blandekapacitet:

Vurdér dit behov for blande kapacitet. Vores produktudvalg spænder bredt og vi har lige fra 65 L til 880 L. Vores anbefaling er, at du bør vælge en kapacitet, der dækker lidt mere end det, du faktisk har brug for.

Maskinens fysiske størrelse:

Størrelsen på blandemaskinen afhænger oftest af blandekapaciten, men alle blandemaskiner er ikke ens. Du kan læse mere om den enkelte tvangsblanders mål på det tilhørende datablad. Størstedelen af vores blandemaskiner kommer med hjul og kan derfor nemt flyttes rundt på byggepladsen.

Udtømning:

Højden på udtømning er også en faktor, du bør overveje alt efter, hvad du skal tømme indholdet ned i.

Sikkerhed:

I henhold til Maskindirektivets krav om sikkerhed og sundhed er der monteret gitterlåg over kar og beskyttelsesgitter under tømmeluge. Vores blandemaskiner har desuden motorværn, der sikrer mod uventet / utilsigtet start.

Vinderup Prof Tvangsblandere kan også leveres med benzin- eller dieselmotor, kontakt os for pris og muligheder på 97 44 14 66.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en tvangsblander?

En tvangsblander er en effektiv maskine, der kan blande et utal af produkter. Det kan fx. være varianter af beton, funktionsmørtel i silo eller kegle, kalkmørtel, støbemix og lignende. Tvangsblander fås i forskellige størrelser, og du kan derfor finde en model til flere ethvert formål.

Hvorfor bør du bruge en tvangsblander?

Du kan hurtigt få et godt resultat, og behøver ikke bruge lang tid på at vente på dit produkt, da tvangsblanderen har en pålidelig og effektiv blande evne med høj hastighed. En tvangsblander er godkendt til det hele og ses oftest som det bedste valg.

Hvilken størrelse tvangsblander skal jeg bruge?

Størrelsen på tvangsblanderen afhænger af netop dit behov. Ved de helt store opgaver med mange mand på opgaven kan de 600 L – 800 L flittigt blive brugt. Er du alene på opgaven, så kan du oftest nøjes med de små blandemaskiner på under 100 L. De mindre maskiner er oftest også mere mobile.

Hvad koster en tvangsblander?

Prisen på en tvangsblander afhænger alt efter størrelse og model. Hos Specialfabrikken kan du den helt lille under 10.000,- ekskl. moms og de store 800L til over 50.000 kr. Vi har til ethvert behov, og lagerføre reservedele til alle vores tvangsblandere, og du er derfor sikret en blandemaskine, der kan køre i mange år. Skal du have en blandemaskine drevet af benzin eller diesel, så kan det også lade sig gøre. Ring på 97441466 for at høre om dine muligheder.