Bajonetsamling

Produktkategorier

Viser alle 8 resultater

 • Søjle med bajonetsamling 3,0 m.

  Søjle med bajonet 3,0 m.

  375,00 kr. Ekskl. moms
 • Søjle med bajonetsamling 2,0 m.

  Søjle med bajonet 2,0 m.

  255,00 kr. Ekskl. moms
 • Søjle med bajonet 1,5 m.

  Søjle med bajonet 1,5 m.

  205,00 kr. Ekskl. moms
 • Søjle med bajonet 1,0 m.

  Søjle med bajonet 1,0 m.

  165,00 kr. Ekskl. moms
 • Søjle med bajonet 0,5 m.

  Søjle med bajonet 0,5 m.

  115,00 kr. Ekskl. moms
 • Afslutningssøjle 1,0 m.

  195,00 kr. Ekskl. moms
 • Afslutningssøjle 0,5 m.

  Afslutningssøjle 0,5 m.

  145,00 kr. Ekskl. moms
 • Hjørnesøjle 2,0 m.

  Hjørnesøjle med bajonet 2,0 m.

  315,00 kr. Ekskl. moms

Professionelle murerstilladser, der sikrer gode arbejdsforhold

Er du på jagt efter det bedste murerstillads, så er du kommet til det rette sted. Specialfabrikken Vinderup A/S har været leverandør til dygtige danske håndværkere gennem mere end 50 år. Vi er specialister i at levere de bedste murerstilladser til professionelle håndværkere.

Vores murerstilladser er af høj kvalitet og designet til at sikre optimal sikkerhed og stabilitet under dit byggeprojekt. Vi tilbyder både standard- og specialtilpassede stilladser, der kan tilpasses alle slags byggerier og behov.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have det rette stillads til dit byggeprojekt, og derfor tilbyder vi kun de bedste produkter på markedet. Vores murerstilladser er lette at montere og demontere, hvilket betyder at du kan spare tid og dermed penge på dit byggeprojekt.

Vi tager altid hensyn til sikkerhed og kvalitet, når vi designer vores murerstilladser. Vores produkter er typegodkendt efter de højeste standarder, så du kan være sikker på, at du får det bedste produkt til dine behov.

Kontakt os i dag på mail@specialfabrikken.dk eller på tlf.: 97 44 14 66, og lad os hjælpe dig med at finde det perfekte murerstillads til dit byggeprojekt. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og en fremragende kundeservice, der er klar til at hjælpe dig med enhver forespørgsel eller bekymring, du måtte have.

Murerstillads – perfekt til den professionelle håndværker

Som navnet antyder, er murerstilladset tiltænkt mureren, hvor stabilitet og høj lastklasse er vigtigt. Prof® Murerstillads kan laste mørtel og mursten uden bekymring. Også de danske tømrere er begejstrede for denne type stillads.

Vores murerstillads kan bygges op med træ-traller eller med brede alu-dæk, der garanterer gode arbejdsforhold samt effektiviserer arbejdsindsatsen. Vinderup Prof® Murerstillads er fremstillet i højstyrkestål, der kan tåle tung belastning, samtidig med at vi overholder de anbefalinger der er til ergonomi. Stilladset kan kombineres på mange måder, og du kan få alle komponenter hos os.

Stilladsløsningen egner sig til mange forskellige byggeopgaver, eksempelvis:

 • Nybyg
 • Facaderenovering
 • Udskiftning af vinduer

Murerstilladset er til dig, der gerne vil have en fleksibel og robust stilladsløsning. Vores Murerstillads fås i stilladsklasserne 2-5, hvor sidstnævnte kan belastes med op til 450 kg. pr. kvadratmeter.

Materialehejs eller el-hejs

Vi tilbyder alle nødvendige komponenter til murerstilladset heriblandt el-hejse, der kan håndtere op til 200 kg. Se vores el-hejse her.