Inddækningskonsol – aluminium

Varenummer (SKU): 1070 0228 Kategorier: ,

870,00 kr. Ekskl. moms

Inddækningskonsol til alu-facadestillads

Har du brug for hjælp?

Ring til Henriette for at bestille eller ved spørgsmål…

T: 97 44 14 66
M: mail@specialfabrikken.dk

Over 50 års erfaring
Hurtig levering
DKs bedste kvalitet

Inddækningskonsol til alu-facadestillads

Facadestillads i aluminium

Komplet letvægts facadestillads i aluminium - opbygget af få komponenter. Hurtig og nem opstilling uden brug af værktøj.

Belastningsklasse 3 - 200 kg. pr. m2.

Et fleksibelt alu-facadestillads med et bredt program af tilbehør gør Vinderup Prof (R) Facadestillads til den ideelle løsning, når opgaven kræver et smalt stillads.

Beregnet for opstilling med stiger, men fås også til trapper.

Dæk-længde: 3,00 meter.

Er du i tvivl om lastkravene til dit stillads kan du finde vores manualer Instruktionsmanualer - Specialfabrikken.

Stor egenproduktion

Vi skiller os ud fra vores konkurrenter med vores store egenproduktion – mange af vores produkter er fremstillet i Danmark. Det gavner vores kunder på flere måder; vi kan hurtigt omstille vores produktionsapparat, hvis ny lovgivning skulle kræve det, og vi kan specialfremstille på opgave. Vi råder over et stort produktionsanlæg på ca. 41.000 m2 i Vinderup, og vi er derfor udstyret til mange typer opgaver.

 

Sikkerhed frem for alt

Specialfabrikken Vinderup vægter sikkerhed højt, og du kan finde sikringsudstyr til alle typer opgaver hos os. Se mere under afsnittet ’Sikringsudstyr’. Vi sender monteringsvejledninger med vores stilladser, men skulle du komme i tvivl om noget, kan du ringe og få kyndig vejledning. Vi anbefaler altid, at man sætter sig godt ind i gældende lovgivning, og at man læser vores monteringsvejledning grundigt, inden man påbegynder opsætning, så man undgår ulykker.

 

Vi skiller os ud

Når vi i fællesskab har sammensat dit stillads, leverer vi det hurtigst muligt til dig. Langt de fleste dele er lagervarer, så vi kan levere inden for ganske få dage. Du kan vælge at få stilladset sendt til din adresse eller direkte ud til din byggeplads. Vi har daglige forsendelser til hele landet, så du hurtigt kan komme i gang med din opgave.

 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud eller en god snak om din næste opgave. Vores dygtige folk har arbejdet med stillads i mange, mange år, og de står klar til at hjælpe dig.

Yderligere information

Vægt 7,1 kg
Skilt

Skilt, Skilteholder galv