Kilekobling med fingertap – galvaniseret

Varenummer (SKU): 1060 0314 Kategorier: ,

150,00 kr. Ekskl. moms

Fremstillet i galvaniseret stål

Har du brug for hjælp?

Ring til Henriette for at bestille eller ved spørgsmål…

T: 97 44 14 66
M: mail@specialfabrikken.dk

Over 50 års erfaring
Hurtig levering
DKs bedste kvalitet

Fremstillet i galvaniseret stål

Facadestillads i stål

Let stålstillads, der opbygges af præfabrikerede stålrørselementer. Stilladsets hovedkomponenter omfatter: rammer, rækværk og platforme. Rækværkerne er svejste rammer med fire punktophæng, hvorved diagonalafstivninger kan udelades.

Den meget fleksible opbygning med få enkeltdele gør, at opstilling og nedtagning er let og hurtigt.

Er du i tvivl om lastkravene til dit stillads kan du finde vores manualer Instruktionsmanualer - Specialfabrikken.

Stor egenproduktion

Vi skiller os ud fra vores konkurrenter med vores store egenproduktion – mange af vores produkter er fremstillet i Danmark. Det gavner vores kunder på flere måder; vi kan hurtigt omstille vores produktionsapparat, hvis ny lovgivning skulle kræve det, og vi kan specialfremstille på opgave. Vi råder over et stort produktionsanlæg på ca. 41.000 m2 i Vinderup, og vi er derfor udstyret til mange typer opgaver.

 

Sikkerhed frem for alt

Specialfabrikken Vinderup vægter sikkerhed højt, og du kan finde sikringsudstyr til alle typer opgaver hos os. Se mere under afsnittet ’Sikringsudstyr’. Vi sender monteringsvejledninger med vores stilladser, men skulle du komme i tvivl om noget, kan du ringe og få kyndig vejledning. Vi anbefaler altid, at man sætter sig godt ind i gældende lovgivning, og at man læser vores monteringsvejledning grundigt, inden man påbegynder opsætning, så man undgår ulykker.

 

Vi skiller os ud

Når vi i fællesskab har sammensat dit stillads, leverer vi det hurtigst muligt til dig. Langt de fleste dele er lagervarer, så vi kan levere inden for ganske få dage. Du kan vælge at få stilladset sendt til din adresse eller direkte ud til din byggeplads. Vi har daglige forsendelser til hele landet, så du hurtigt kan komme i gang med din opgave.

 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud eller en god snak om din næste opgave. Vores dygtige folk har arbejdet med stillads i mange, mange år, og de står klar til at hjælpe dig.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Skilt

Skilt, Skilteholder galv