Stilladsbuk inkl. overligger

Varenummer (SKU): 1040 0101 Kategorier: ,

635,00 kr. Ekskl. moms

Kort sagt:

  • Inkl. 120 cm. overligger.
  • Fremstillet i galvaniseret stål.
  • Fuldsvejst konstruktion.
  • Let skrævende ben sikrer stabilitet.

Har du brug for hjælp?

Ring til Henriette for at bestille eller ved spørgsmål…

T: 97 44 14 66
M: mail@specialfabrikken.dk

Over 50 års erfaring
Hurtig levering
DKs bedste kvalitet
Varenummer (SKU): 1040 0101 Kategorier: ,

Vinderup Bukkestillads

Vinderup Bukkestillads er et gennemprøvet stilladssystem med et stort program af tilbehør. Stilladset opbygges af få hovedkomponenter med stilladsbukke, overliggere og alu-dæk som de bærende grundelementer. Stilladset kan dertil bygges op i højden med forlængersektioner, diagonaler, gelænderrør, fodspark samt hånd- og knælister. Vinderup Bukkestillads kan også opbygges med hængebroer, strøer og stilladsgulv. Alle dele er nemme at montere, og stilladset kan opbygges i en ståhøjde fra 1,0 til 4,0 meter.

 

Specialfabrikkens bukke er fuldsvejsede, og det er værd at bemærke, at benene på vores bukke skræver let, hvilket øger stabiliteten, når dækket belastes på yderpunkterne. På denne måde skiller vores bukke sig ud. Specialfabrikken fremstiller i øvrigt en lang række specielle bukke, som ikke fås andre steder.

 

Overliggerne fås i flere højder, så fleksibiliteten er i top. Vi lagerfører eksempelvis en overligger på 160 cm., hvilket giver dig en ståhøjde på mellem 1,6 og 2,45 meter. Dette kan være en fordel, hvis du ikke har brug for så meget højde og gerne vil undgå brugen af forlængersektioner. Med disse høje overliggere får du altså en hurtig opstilling uden brug af forlængersektioner.

 

Vores alu-dæk er et kapitel for sig. Specialfabrikkens alu-dæk er produceret på egen fabrik i Vinderup, og vi bruger kraftigere vanger, finsk birkefinér og ekstra popnitter for længere levetid og bedre stabilitet. Dækkene fås i forskellige længder og klasser, så der er et dæk til enhver opgave. Udover vores alu-dæk producerer vi også andre gangbroer – vi har eksempelvis udviklet en kørerampe i særklasse, som kan bruges med Smart Mover.

 

I vores brede tilbehørsprogram findes der desuden flere forskellige typer forankring og afstivning for yderligere udbygning af stilladset.

 

Stor egenproduktion

Vi skiller os ud fra vores konkurrenter med vores store egenproduktion – mange af vores produkter er fremstillet i Danmark. Det gavner vores kunder på flere måder; vi kan hurtigt omstille vores produktionsapparat, hvis ny lovgivning skulle kræve det, og vi kan specialfremstille på opgave. Vi råder over et stort produktionsanlæg på ca. 41.000 m2 i Vinderup, og vi er derfor udstyret til mange typer opgaver.

 

Sikkerhed frem for alt

Specialfabrikken Vinderup vægter sikkerhed højt, og du kan finde sikringsudstyr til alle typer opgaver hos os. Se mere under afsnittet ’Sikringsudstyr’. Vi sender monteringsvejledninger med vores stilladser, men skulle du komme i tvivl om noget, kan du ringe og få kyndig vejledning. Vi anbefaler altid, at man sætter sig godt ind i gældende lovgivning, og at man læser vores monteringsvejledning grundigt, inden man påbegynder opsætning, så man undgår ulykker.

 

Vi skiller os ud

Når vi i fællesskab har sammensat dit stillads, leverer vi det hurtigst muligt til dig. Langt de fleste dele er lagervarer, så vi kan levere inden for ganske få dage. Du kan vælge at få stilladset sendt til din adresse eller direkte ud til din byggeplads. Vi har daglige forsendelser til hele landet, så du hurtigt kan komme i gang med din opgave.

 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud eller en god snak om din næste opgave. Vores dygtige folk har arbejdet med stillads i mange, mange år, og de står klar til at hjælpe dig.