Scaffolding

Gennemtestede stilladssystemer af højeste kvalitet med meget store tilbehørsprogrammer. Vi kan levere stillads til alle typer opgaver. Det er vigtigt for os, at din arbejdsproces er sikker og ergonomisk, og vores mål er at levere de bedste løsninger til netop din opgave.

Murerstillads

Svært murerstillads med alle tilhørende komponenter samt bareller og inddækning/overdækning af stilladssystemer.

5

Bukkestillads

Bukkestilladser i alle typer og længder og tilhørende belysningsmaster til byggepladsen. Vi har også special stilladsbukke til mere specifikke opgaver.

5

Tagarbejde

Skorstensstilladser i både aluminium og stål gør arbejdet lettere for dig, der udfører tagarbejde. Vi tilbyder også tagstensbukke, taglægtevogne og tagtrapper. 

5

Facadestillads

Facadestilladser i både stål og aluminium – Et stærkt og anvendeligt stillads, der passer til alle opgaver. Se mere her.

5

Foldestillads

Et stillads i to dele – Vi tilbyder foldestilladser i to størrelser, som er monteret med drejelige hjul med bremse. Høj kvalitet.

5

Rullestillads

Stærke rullestilladser fremstillet af fuldsvjesede sektioner i forskellige højder. Alu-dækkene er beklædt med skridsikre overflader. Din sikkerhed er vigtig.

5

Aluminiumsdæk

Aluminium-dæk i forskellige belastningsklasser samt dæk i forskellige former og størrelser. 

5

PROF® murerstillads har været typegodkendt i Norge siden 1991

Gangbroer

Vi ordreproducerer gangbroer i forskellige størrelser og med forskellige funktioner såsom sammenklappelige eller aftagelige rækværk.

5

Sikringsudstyr

Sikringsudstyr til dine stilladssystemer – Vi går op i din sikkerhed. Vi tilbyder gelænderrør og beslag, der forbedre dit arbejdsmiljø.

5

Barsystem

Et enkelt og let barsystem, som du nemt kan sætte op til privatfester eller festivaler. Det bliver næsten ikke nemmere.

5

Forvent det bedste – leveret af de bedste på området

Specialfabrikken Vinderup er en af Danmarks største producenter af stillads – og vi er den spiller, der har været længst tid på banen. Vores Prof® stilladser er bredt anerkendt som værende noget af det bedste på markedet. Vi kan bygge højere og laste tungere end andre kendte mærker i Danmark.

Uanset hvilken branche du arbejder inden for, kan vi levere det rette stillads. Vi forhandler både murerstillads, bukkestillads, facadestillads, rullestillads, stillads til tagarbejde, sikringsudstyr og meget meget andet. Så lige meget hvad du skal bruge til din byggeplads, er Specialfabrikken Vinderup leveringsdygtige.

Rådfør dig hos os – Specialister indenfor enhver type stillads

Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken type stillads du skal bruge, står vi altid klar til at guide dig igennem dit valg. Vi er specialister, og vores faglige stolthed byder os kun at have tilfredse kunder.

Når du handler hos Specialfabrikken Vinderup kan du forvente den bedste rådgivning, skarpe priser og hurtig levering. Lagervarer sendes fra dag-til-dag, så du kan komme hurtigt videre med dit projekt. Specialfremstillede varer produceres on-site, så en hurtig leveringstid sikres.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster det at leje et stillads?

Prisen på at leje et stillads afhænger af opgavens omfang. Hos Specialfabrikken Vinderup A/S lejer vi murerstillads ud til store og små opgaver. Ring på 97441466 og snak med vores specialister indenfor stilladsudlejning.

Hvad koster et stillads?

Prisen afhænger af stilladsets type og opgavens omfang. Vi regner gerne en pris til dig ud fra din opgaves omfang. Hos Specialfabrikken Vinderup leverer vi mange typer stilladser såsom Murerstillads, Bukkestillads, Facadestillads, Foldestillads og Rullestillads, ligeledes har vi stor egenproduktion, så vi kan også tilpasse stilladset til netop din opgave.

Hvilke typer stillads kan jeg købe?

Hos Specialfabrikken kan du få alle typer af stilladser, herunder: murerstillads, bukkestillads, facadestillads, foldestillads, rullestillads, kviststillads og tilhørende sikringsudstyr findes her.

Hvor højt må du bygge et stillads?

Dette afhænger igen af stilladsets type. Et Prof Murerstillads må bu bygge i op til 25,5 meters højde med 3 meter søjler og længdebjælker – bemærk at begge vejer under 15 kg. Et Prof Rullestillads må du bygge op til 12 meter indendørs og 8 meter udendørs. Det er stilladsopstillerens ansvar, at der leves op til branchens krav til indretning og opstilling af stilladset. Dette gælder for alle typer stillads. Specialfabrikken har udarbejdet grundige manualer til alle stilladser. Ring og få tilsendt det korrekte materiale.

Hvornår skal et stillads forankres?

Stilladser, der ikke er bygget til at være fritstående, skal forankres efter stilladsets tilhørende manual. Stilladset forankres ved at fastgøre det til en tilstrækkelig fast konstruktion, som fx. murfacade eller anden fast bygningsdel. Denne forankring skal kunne modstå og optage de træk- og trykkræfter, der kan fremkomme ved brug af stilladset.

Hvornår skal der bruges stillads?

Du kan med fordel bruge et stillads, hvis du har brug for at arbejde over længere tid i højden på et stabilt underlag. Særlige regler gælder, når der arbejdes på byggepladser, hvor vi, Bam-bus eller Arbejdstilsynet kan hjælpe med en konkret vurdering.

Stilladset eller arbejdsdækket skal desuden have en bredde, så arbejdet bliver udført forsvarligt og ergonomisk korrekt.

Hvis bredden på et dæk kun er ca. 60 cm, er det kun tilladt at udføre lettere reparations- og vedligeholdelsesarbejde fra dækket. Ved større opgaver skal bredden være 120 cm.

Breddeklasser og typiske arbejdsprocesser

  • W06: 0,6-0,9 m. – Lettere stående arbejde. F.eks. inspektion, malearbejde og mindre reparationsarbejder.
  • W09: 0,9-1,2 m. – Lettere stående arbejde med minimalt behov for transport. F.eks. malearbejde, mindre reparationsarbejde, hvor der skal transporteres materialer på stilladset.
  • W12: 1,2-1,5 m. – Tag- og facadearbejde, fx. filsning, fugeudkradsning, lettere pudsearbejde, vinduesudskiftning, sandblæsning, højtryksrens samt knæliggende arbejde.
  • W15 & W18: 1,5-2,1 m. – Anvendes typisk på dele af stilldset, når der udføres mange samtidige arbejdsprocesser og ved tilfælde af behov for tilpasninger ift. facaden.
  • W21: 2,1-2,4 m. – Opmuring og tagarbejde.
  • W24: 2,4 m. og derover – Avendes ved stilladser, der opstilles som platforme.

 

Læs mere herom på Arbejdstilsynets hjemmeside: https://at.dk/regler/at-vejledninger/stilladsopstillerens-ansvar-45-1/bilag-1/

Forskellige typer af stillads

Ved du ikke hvilken stilladstype, du skal bruge kan du herunder finde et kort overblik over de typer stilladser, vi producerer og sælger:

Facadestillads

Som navnet også antyder, så bruges facadestilladset ved facaderenoveringer, som fx. ved udskiftning af vinduer, maling af af vinduesrammer eller andre male opgaver. Facadestilladset kan fås i forskellige varianter, og hos Specialfabrikken kan du både få et facadestilads i stål og aluminium. Vi tilbyder også facadestilladser i specialløsninger ud fra kundens ønsker. Kontakt os gerne for få en løsning, der passer dine specifikke ønsker.

Foldestillads

Foldestilladset er den mere fleksible og mobile løsning. Vores foldestillads kommer i kun to dele, der er nemt og hurtigt at montere. Målene passer således, at den nemt køres gennem standarddøre og foldestilladset er derfor helt ideelt ved indendørs arbejde. Foldestilladset er let at transportere, da den er konstrueret i aluminium.

Rullestillads

Som navnet antyder, så er rullestilladset monteret med hjul, så det frit kan flyttes rundt. Vores rullestillads hos Specialfabriken er sammensat af præfabrikerede elementer, og består af fuldsvejsede stigesektioner i forskellige højder, alu-dæk, diagonalrør, hånd-, knæ- og fodlister. Rullestilladset er monteret med kraftige hjul med justerbar spindler og bremser.

Alu-dækkene konstrueret med vandfast finér og beklædt med en skridsikker overflade samt kantbeskyttet med alu-profiler.

Murerstillads

Et murerstillads anvendes ved forskellige murerarbejde. Når der udføres murerarbejde ønskes, der et stort og bredt arbejdsdæk, som naturligvis kan optage en stor belastning. Dette kan opnås ved at opstille et stærkt stålstillads med stilladstraller. Vores murerstillads hos Specialfabrikken er hovedelementerne i vores Prof Murerstillads: søjler, bjælker, diagonaler, hånd- og knælister, fodspindler, fodspark og traller. Hertil findes der en række af elementer til specialformål efter kundens ønsker og behov. Du kan se alle komponenter og dele til vores murerstillads her.