Bukkestillads

Kun få komponenter med stilladsbukke, forlængersektioner og alu-dæk som de bærende grundelementer. Alternativt kan der bruges hængebroer med arbejdsdæk af træ eller aluminium. Derudover bruges diagonalrør, gelænderrør, fodspark, hånd- og knælister. Alle ståldele er varmforzinkede og fuldsvejsede.

Stilladset opstilles let og hurtigt og kan justeres i højden i spring af 100 mm. Højden på arbejdsplatformen kan varieres fra 1,0 – 4,0 meter.

Var det ikke dette stillads du ledte efter? Se hele vores udvalg af stilladser her.

15 m. bukkestillads

Diverse Bukkesæt 15 meter

Se vores forskellige typer bukkesæt her –

med og uden forhøjning.

5

stilladsbuk

Prof Bukkestillads

Et professionelt bukkestillads bestående af få komponenter med stilladsbukke og forlængersektioner som bærende elementer.

5

Belysningsmaster

Teleskopiske eller sammenklappelige belysningsmaster – vi har begge og tilhørende komponenter.

5

Bukkestilladset – den fleksible løsning

Bukkestilladser er en type stillads, som typisk bruges i bygge- og konstruktionsarbejde, særligt når der er behov for en midlertidig platform til at arbejde i højden. Bukkestilladser består af to sammenkoblede rammer, som nemt kan justeres i højden. Dette giver en stabil platform at arbejde på, samtidig med at det er nemt at flytte og justere stilladset efter behov.

Bukkestilladset er en alsidig løsning, og uanset hvor du starter, kan du altid tilføje yderligere dele til dit stillads på et senere tidspunkt, hvis det bliver nødvendigt. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal sammensætte dit bukkestillads, er vores kundeservice tilgængelig for dig via telefon på + 45 97 44 14 66 eller på mail@specialfabrikken.dk, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den bedste løsning.

Det er vigtigt at vælge det rigtige bukkestillads til opgaven, da det kan have stor indflydelse på både sikkerhed og produktivitet. Der findes forskellige typer af bukkestilladser, som er designet til forskellige formål og højder, så det er vigtigt at vælge det rigtige stillads til jobbet. En god forståelse af de forskellige typer af bukkestilladser og deres anvendelse kan hjælpe dig med at træffe det bedste valg og dermed øge både sikkerheden og produktiviteten på arbejdspladsen.

Hos Specialfabrikken Vinderup kan du få specielle toppe til tømrerarbejde, der kan justeres fra 1,6 – 2,45 m. og 1,8 – 2,65 m. uden brug af forlænger sektioner, til vores toppe har vi konstrueret en bukkeløfter, så sikkerheden er i top og justeringen går hurtigt. Ligeledes er Specialfabrikken Vinderup leveringsdygtig i droptestede dæk som er et krav til tagarbejde.

Bukkestillads til murerarbejde klares med vores klasse 4 toppe i standard bredde eller den specielle Ergo overligger, hvor materialet er hævet 25 cm. over ståhøjden.

Hvis du har brug for bukkestilladser til dit næste bygge- eller konstruktionsprojekt, er det vigtigt at vælge en pålidelig leverandør, som kan give dig det rigtige stillads til opgaven.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er et bukkestillads?

En bukkestillads er en yderst fleksibel løsning, der giver mulighed for at udvide dit stillads. Det består af platforme, stilladsdæk og murerbukke og er tilgængelig i forskellige højder og længder.

Hvad er prisen på et bukkestillads?

Prisen afhænger af størrelsen og materialet.Bukkestilladser er tilgængelige i både let og tung udgave, hvor sidstnævnte har ekstra stærke platforme. Du kan også sammensætte dine egne løsninger med vores fleksible bukkestilladser. Vores kundeservice kan hjælpe dig med at sammensætte og finde prisen på dit bukkestillads. Ring på + 45 97 44 14 66 eller skriv på mail@specialfabrikken.dk.

Hvilke regler gælder for bukkestilladser?

Bukkestilladser skal placeres på en fast og jævn overflade. Der er forskellige regler og anbefalinger afhængigt af den opgave, som bukkestilladset skal bruges til. Manualer – Bukkestillads – Specialfabrikken

Hvad er højden på et bukkestillads?

Vi sælger bukkestilladser fra 0,5 meter til 3,9 meter i platformshøjde, og arbejdshøjden vil typisk være 1 meter over platformshøjden.

Hvordan får man adgang til et bukkestillads?

Bukkestilladset skal altid monteres med en sikker adgangsvej, fx en fastgjort stige eller en opgangslem i dækket i kombination med en egnet fastholdt stige.

Hvad består et bukkestillads af?

En bukkestillads består hovedsageligt af platforme/stilladsdæk og murerbukke. Platformene monteres typisk i dobbelt bredde og længden kan udvides med op til 3,05 m. ad gangen, som er afhængig af længden for det enkelte alu-dæk. Et standard bukkestillads består af murerbukke på 1,0 m, som kan justeres i højden op til 1,9 m. Derudover kan du udvide stilladset med forlængersektioner á 1,0 m i højden, hvilket giver dig en platformshøjde på op til 3,9 m.

TILBUD!

15 meter bukkestillads med alu-dæk